Thursday, 23 September 2010

Tina jandela

Tina jandela
Urang silih gupayan
Nemu paneuteup
Deudeuh jeung geugeut
Teup eunteup

Langit keur lenglang
Bangun taya kamelang
Ngukir ciptaan
Tresna jeung asih
Marengan

Lir nu keur ngimpi
Lir nu keur ngimpi
Gambar lamunan naon geuning
Nu teu katepi

Lir nu disirep
Lir nu disirep
Geter katineung deudeuh geuning
Rep rerep

Tina jandela
Urang silih kiceupan
Imut kareueut
Raga katresna
Padeukeut

Langit keur lenglang
Jauh tina kamelang
Urang jadikeun
Galeuh pasini
Lawungkeun

Tina jandela
Urang silih gupayan
Nemu paneuteup
Deudeuh jeung geugeut
Teup eunteup

Langit keur lenglang
Bangun taya kamelang
Ngukir ciptaan
Tresna jeung asih
Marengan

Lir nu keur ngimpi
Lir nu keur ngimpi
Gambar lamunan naon geuning
Nu teu katepi

Lir nu disirep
Lir nu disirep
Geter katineung deudeuh geuning
Rep rerep

Tina jandela
Urang silih kiceupan
Imut kareueut
Raga katresna
Padeukeut

Langit keur lenglang
Jauh tina kamelang
Urang jadikeun
Galeuh pasini
Lawungkeun


Pencipa lagu: Mang Koko
Pencipta lirik : Dedy Windyagiri

~ Campaign for Sundanese Culture~
recorded using GarageBand (Tengkyu Apple)

Rachma suka lagunya karena musiknya swing, terus liriknya sederhana tapi gimana gitu... somehow bikin tenang,,, pokoknya sukaaaa mrgreen, Lagu ini ikutan nemenin Rachma nyelsein konsep kamar mandi, yang -dengan alasan takut salah bikin- jadinya sama orang rumah dibiarin gitu aja. Untuk sementara sketsanya kaya gini (dibuat menggunakan Google SketchUp):


Konsep ini didasarkan pada pemangkasan budget, kan pengen beli iPhone dan lain-lain, heheh. Jadi Rachma menghilangkan bathtub, shower box/glass door, dan mengurangi keramik dinding. Kalo sebelum pulang tiba-tiba ada ilham... (atau ada hibahan dana, hihihi) ... konsep dan bahan akan menyesuaikan mrgreen.

3 comments:

iqbal.arsyad said...

hahaha... sip..!!

Rachmawati said...

*Rachma mikir dulu...*
sip apa sih K?

iqbal.arsyad said...

sip kamar mandinya. :D

Popular Posts