Monday, 3 March 2008

Law of demand

*Cape deeeh.... *

Begitu kira-kira apa yang terlintas di kepala Rachma ketika orang lain mulai begini begitu, nyuruh begini begitu, komplain begini begitu....

Hehehe :D.

Doktrinasi yang nempel di kepala adalah: apapun yang orang katakan, tidak akan menambah maupun mengurangi kualitas diri kita. Pujian, hinaan, semua tidak lantas membuat kita ujug-ujug berubah. Kalo baik ya diambil baiknya, kalo jelek, cuekkin ajah, heheheh.
Anjing menggonggong, kafilah berlalu.... Terserah mu komen apa, gak ngaruh kok :D.

Egois?

hmmm, jadi kamu tuh nyangka Rachma egois ato sebenernya pengen Rachma perhatiin siiih? ;)), hihihih.
maaf ya, perhatian Rachma mahal.

hahahah B-).

Realita hidup telah mengubah pola pikir Rachma. Sedikit banyak membentuk banyak doktrinasi yang menyelimuti diri. Some are to defense my self from getting another hurt again. Yup, that's right. World is cruel, and I decide to live my life just the way I am. The way I am. Be my self. Isn't that what the people always say? the famous phrase: "be yourself".

Ah, I forget, maybe what people actually say is "be your self to please me". Is that true?
If it is, then I'm deeply sorry... I'm not your slave. NOT at all.

Full of my self?
Of course, I AM full of my self. Cause that what I actually have: my self. People are sometimes cruel, very cruel, and I have had enough of that. I will not let my self getting any hurt again just because I do too care of somebody else, of many many else. It has reached its limit. It's time to open another chapter of my life. The happy time, the happy me, the living me. I have my own way to deal with the world, cause in the end, it is me who will take responsibility of anything I did, not you, not anybody else. Agree?

Some say, people demand me, because they in fact love me. Love? is it???
I have to think over and over to visualize the love they mention. If it's love, why they hurt me to get my attention, why they sometime insult me to get my attention, why they sometime disturb me for unnecessary things?
Ah ya, sure, people has different way of persuading someone's attention. I should understand that for sure, and I don't think I have any other choice, do I?

No one actually notice the wound in my heart, and I don't demand anybody to understand it either. Yeah, I am always cheerful and full of myself, aren't I? :D
I feel, it is exhausted to hope that one will care. Always, I have to stand on my own feet. World is too dynamic to match one's need, though for a funny little thing, I can find happiness in it.

I, for a reason that you might consider it illogical, don't like people who thinks or demands something perfect. Helloooo, you live in the world, not in the dream land. Yeah, but who cares if the dream is too wonderful to get up, heheheh :D.

Jadi, dirimu teh sebenernya berpikir Rachma terlalu self-oriented atau sejujurnya pengen Rachma perhatiin?
heuheuheu :P

I looove Monday

9 comments:

theloebizz said...

i like yr last words saying...about perfectionist...we all tends to be perfect on every single thing we do, don't we??...but last let llah decide wat't suit us best.. ;)

Rachmawati said...

agree ;)

theswanrose said...

huekekeke...

jadi sapa nih ma yang suka nuntut???

tapi emang ma, kadang cinta itu menuntut...dan itu benar adanya...seorang suami pasti pengen dunk istrinya tetep cantik, dan vice versa...

masalahnya ketika cintanya belum dua arah, cinta yang menuntut itu jadi terasa immature...ya iya lah, wong lu yang suka ko gw yang harus repot...peduli amat...

*pengalaman soalnya jadi orang yang punya immature love...apa masih yah???*

huekekeke

Rachmawati said...

hihihihi, jadi gitu ya By.

Hmm...
*mikir berat*

mevrouw YB 475 said...

halah Rachma kroniiissssss
semoga dirimu menemukan pendamping hidup segera yang soleh, mampu menjadi imam bagi dirimu dan anak2mu.
berdoanya diperkenceng atuh rachmaaa...
atau mau dibantu ngomong ke orangnya langsung kekeke....tapi gak kenal euy...ntar malah daku yang kena tuding hehehe


mevrouw YB 475

Rachmawati said...

hihihi, yang kongkrit atuh... selain doá bantu yang lebih real,,, hueheheh.

Insya Allah gak kronis2 banget kok, asal jangan dipancing ajah, kekekek :D.

Kalo terpancing, kupu-kupunya langsung banyak ~_~

^_^ said...

self-oriented,zettai ni :)

Lesly said...

so, that's what the butterfly effect means.. :)
ganbatte. be tough!
u'r not alone

Rachmawati said...

to ^_^: karena untuk berkembang ke luar itu, orientasi dirinya harus well-established dulu, biar gak gampang goyah :D

to Lesly: arigato ^^

Popular Posts